Seriøsitet til store og tunge projekter. Intimitet til de mindre.


Erhverv

Nyt firmadomicil eller et krævende produktionsmiljø – vi løfter opgaven sammen med dig. 
Arkitektur er det indre i det ydre. Hos Krogh Arkitekter finder vi først ind til virksomhedens sjæl, kerneværdier og visioner for fremtiden. Derfra kortlægger vi vejen frem og skaber formfuldendt og funktionelt erhvervsbyggeri med kunstneriske dimensioner. 

Almen byg

Med respekt for omgivelser og eksisterende arkitektur leverer vi boligudformning og bebyggelsesplan.

Alment byggeri skal være ualmindeligt. Ualmindeligt smukt, funktionelt og formfuldendt. Hos Krogh Arkitekter har vi modet til at gå nye veje og tænke fremtidens arkitektur ind i det almene boligbyggeri. Naturligvis tager vi hensyn til både bæredygtighed, lovgivning, totaløkonomi og vedligeholdelse.

 

Offentlig

Med fokus på miljø og arkitektur og hensyn til ressourcer, miljø og pris skaber vi sammen det helt rigtige. Sygehuse, skoler, jobcentre og andre offentlige bygninger kræver store arkitektoniske kvaliteter. Hos Krogh Arkitekter løfter vi kvaliteten af de offentlige bygninger og de offentlige anlæg – og sikrer et optimalt samspil mellem bygningerne og det offentlige rum. 

Privat

Klassik eller Funkis? – vi tegner huse, ombygninger eller renoveringer. Vi tager dig ved hånden og fører dig sikkert fra drøm til virkelighed. Arkitekttegnede huse er langt fra den vilde luksus, men et ønske om at distancere sig fra eksempelvis typehuse med et individuelt tegnet drømmehus. 

Vi følger med tiden.

"Krogh Arkitekter arbejder indenfor et bredt udsnit af byggeriets områder via de erfaringer ejer og medarbejdere har tilegnet sig og udviklet gennem 20 år i bygge- og rådgiverbranchen. Vi har siden starten medvirket til flere spændende projekter. Projekter som er skabt via et konstruktivt og fremadrettet samarbejde med de pågældende bygherrer og samarbejdspartnere." 

Michael Krogh, indehaver af Krogh Arkitekter

Et udpluk af vores kreative arkitektløsninger