Firmaprofil

Vi er glade for at du har valgt at kigge lidt nærmere på vores hjemmeside og håber derfor, at du finder det du søger.

Krogh Arkitekter er grundlagt i 2006 af Arkitekt Michael Krogh. Krogh Arkitekter er et privatejet ApS. PT beskæftiger Krogh Arkitekter 4 arkitekter/bygningskonstruktører, 1 byggeleder, 1 konstruktørpraktikant og 1 piccoline. 

Nøglepersonerne har en bred teoretisk viden men også praktisk fra beton og murerfaget, tømrer snedkerfaget.

 Vi arbejder inden for et rummeligt udsnit af byggeriets felter og handler via oparbejdede erfaringer og evnen til at udvikle og tilpasse sig. En evne som er tilegnet og udbygget gennem mere end 25 år i bygge- og rådgiverbranchen.

De primære funktionsområder er offentlige bygherrer – herunder byggeri med særlige formål, almene boligselskaber, erhvervslivet og private. 

Tegnestuens organisering og arbejdes metodik tager udgangspunkt i vores fælles kompetencer, som tilsammen dækker et bredt felt fra research over klare kompetencer til design, projektering og udførelse af ikke mindst boliger til alle formål. 

Med udgangspunkt i Esbjerg har Krogh Arkitekter siden starten medvirket til flere spændende projekter rundt om i landet. Projekter som er skabt via konstruktivt og fremadrettet dialog / samarbejde med de pågældende bygherrer og samarbejdspartnere.

 

Samarbejde såvel internt som eksternt bygger på klare definerede roller, da det efter vores erfaringer viser, at netop et tæt samarbejde i projekteringsfasen er grundstenene til et godt slutresultat. Nøgleord som tid, økonomi, miljø og kommunikation er essentielle parametre for en dynamisk opgaveløsning.

Arbejdsmetodik
Vores arbejder tager sit udspring i personlig dialog med dig krydret med vores realistiske tilgang til arkitektur og design. Vi arbejder målrettet mod et - med kunden fælles defineret mål med omsætning af ønsker til færdigt byggeri med spændende arkitektur.

Målsætning
Vores målsætning er at medvirke til opførelse af kvalitetsbyggeri mod fokus på arkitektur - som samtidig tager hensyn til miljøet, energiforbrug og ikke mindst anlægsøkonomien.

Projektet er målet
Et hvert projekt handler det om at udforske en opgaves potentiale, dets muligheder og dets begrænsninger for at sikre den bedst mulige løsning. Både i forhold til den økonomiske ramme og i relation til stedet.